05 липня 2024

Веселкове коло мрій – шукай, читай та дій!

Дитячий світ завжди сповнений яскравих фарб, сміху та безмежної уяви, а дитячі мрії – це справжній калейдоскоп надій, прагнень і фантазій, які розквітають у кожному куточку нашої планети. Саме ці мрії, такі різнокольорові та різноманітні, нагадують нам, дорослим, про важливість створення умов, де кожна дитина може вільно мріяти та втілювати свої мрії в життя.
Херсонська обласна бібліотека для дітей імені Дніпрової Чайки, навідавшись до одного з населених пунктів Херсонщини, сформувала легку, грайливо-когнітивну атмосферу для малюків, розгорнувши територію читання для вдалого і практичного проведення літнього часу.
Разом ми читали, шукали та відтворювали кольори веселки, а потім вихором діяли, намагаючись розфарбувати свої мрії. І в цьому, як завше, нам допомагала книга та гра.
Завдяки таким активностям, присутні перенеслися у блискучий, фантастичний світ літератури, де можливо все: стати найсильнішим та найхоробрішим, найдобрішим та сердечним, наймудрішим та найкмітливішим, спостережливим та найуважнішим.
Така підтримка і протекція мрій, бажань та прагнень дітей від бібліотекарів – це, насамперед, інвестиція у майбутнє суспільства, тому що діти, які вірять у свої мрії та мають можливість їх реалізувати, стають впевненими і відповідальними дорослими, які здатні змінювати світ на найкраще.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік