понеділок, 1 березня 2021 р.

Найкращі вітання від сучасних читачів

Напередодні початку першого місяця весни, у Херсонській обласній бібліотеці для дітей ім. Дніпрової Чайки в секторі абонемента відбулось засідання клубу «Бібліокафе» у форматі квест- гри, до дня 8 Березня.

Одна прекрасна компанія дівчаток та хлопців, з якими ми грали в гру «Знайди привітання з 8 Березня» переконалася, що це свято важливе для всіх нас.

Квест-гра була представлена, як будинок з багатьма кімнатами, в яких за меблями та настінними картинами ховалися завдання, які спочатку потрібно було знайти, а вже потім із варіантів відповідей знайти правильну. За кожну вірну відповідь учасники отримували квітку «тюльпан» зі святковими привітаннями, чим більше правильних відповідей діти давали, тим гарніший і пишніший букет вдавалося зібрати. Крім цього діти не забували про солодощі та чай, які підвищували їм настрій та допомагали відчути себе, як удома. Сектор абонемента був наповнений просто «суперовою» атмосферою та чудовими позитивними емоціями.



Чаювання було не тільки грайливим та розважальним, а ще й літературним, адже було презентовано книги, в яких головні герої це – жінки: мами, бабусі та дівчата.

Учасники клубу з великим задоволенням переглядали представлену художню літературу та ділилися враженнями від тих книг, які вони вже читали раніше.


Мета була не лише розважити дітей цікавими іграми, а ще й показати їм всю красу цього свята та радість, яку воно приносить в сім’ї. 

Наступне заняття відбудеться 14.03.2021 об 11 :00! Чекаємо вас!


Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік