01 березня 2021

Читаймо англійською разом!

Провести недільний вихідний день всією сім’єю дуже легко, особливо якщо ви у Херсонській обласній бібліотеці для дітей імені Дніпрової Чайки. Тож, в останній день зими, 28 лютого, інформаційний центр «Вікно в Америку для майбутніх лідерів» провів одразу три зустрічі в англійському клубі для дітей, підлітків та дорослих. “Читаймо усі  разом” - це тема, яку ми обговорювали, відповідаючи на питання про книги та читання та виконуючи різноманітні завдання: складали речення, відгадували назви відомих книжок за допомогою емоджі, дивилися відео про користь читання та багато спілкувалися англійською. Усі відвідувачі мали змогу збагатити свій словниковий запас за темою.

З найменшими відвідувачами ми читали історію «Sandy’s new toys» («Нові іграшки Сенді») із серії The English Ladder та відповідали на питання до неї. Також маленькі учасники розповіли про свої улюблені іграшки та згадали їх назви англійською.

З підлітками ми розбирали лексику та складали власну історію про прогулянку до парку, доповнюючи речення за реченням. Така вправа є дуже корисною під час вивчення іноземної, адже це дає змогу дітям практикувати навички говоріння та слухання (Speaking and Listening).

А з дорослими, після обговорення питань, ми також розглянули деякі правила граматики, а саме як правильно говорити про “Likes and Dislikes” та склали свій список загальних «лайків» (читання, природа, спроба чогось нового, гарний настрій, проводити час з друзями…)  та «не уподобань» (природні катаклізми, булінг, негативні люди, трафік, темрява тощо).


Запрошуємо дорослих також приєднатися до англійського розмовного клубу щопонеділка та щочетверга о 16.00.  


Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік