02 березня 2021

Музика танцю в живописі

Чим нас приваблює мистецтво? Яскравими фарбами чи милозвучністю мелодій? Чіткими лініями малюнку чи характерними образами героїв? Кожен із нас має своє уявлення про мистецтво та свої секрети у розкритті сюжетів зображених на картинах.


Ми спробували розкрити тему танців у картинах видатних майстрів імпресіонізму – Едгара Дега, Огюста Ренуара та Анрі Тулуз-Лотрека.




Учні 8-А класу Херсонської спеціалізованої школи  № 57 з поглибленим вивченням іноземних мов разом з бібліотекарями Херсонської обласної бібліотеки для дітей імені Дніпрової Чайки спробували розкрити  таємницю «танцюючих» картин та оживити їх запропонованими музичними фрагментами, вибираючи до кожної окремої картини одну із запропонованих композицій.



Учні відповідали на питання відповідно до сюжету кожної картини та складали фіктивні історії до вибраних образів, зображених авторами на полотнах. Запропоновані завдання учні виконували англійською мовою, де виявили гарні знання та володіння іноземною мовою.

Сподіваємося, що запропоновані форми роботи сподобалися учням та їхнім викладачам іноземної мови. Дякуємо керівництву школи за запрошення та сподіваємося на подальшу співпрацю.


Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік