30 березня 2021

Завітай у край книжковий, зустрічай товариство казкове!

Казка - це світ чарівний та незвичайний,

Казка - це диво, сповнене краси.

Поринуть у казку - це ж бо так цікаво,

Це справді свято, радість для душі.

День розваг та ігор у Херсонській обласній бібліотеці для дітей імені Дніпрової Чайки  розпочався з незвичної BOOK-мандрівки до країни казок.  Наші читачі мали подолати шлях до палацу казкових героїв, виконуючи певні завдання, аби взяти участь в турнірі ерудитів.

Спершу довелося розім’яти м’язи під час танцювального батлу, а потім, також танцюючи під відомі запальні мелодії, пройти експрес-тестування на згуртованість. 

Опинившись біля Дерева Перетворень, діти обирали листочки із зображенням казкового персонажу, на якого мали «перетворитися» і показати без слів, лише мімікою та жестами. Вийшло у всіх весело та кумедно. Адже комусь дісталася Царівна-жаба, а комусь і Яйце Курочки Ряби.

Для  того, щоб перейти чарівний місточок  та не потрапити на очі Водянику, треба було відгадати загадки-добавлянки.

А у рекламній агенції «Кіт Учений і К°» довелося  опрацювати  оголошення та впізнати рекламодавців. Серед них були Дід та Баба з казки «Ріпка», Колобок, який шукав собі охоронця, Лисичка-сестричка та Вовк-Панібрат, що пропонували навчитись риболовлі нетрадиційними підручними засобами.

На турнірі у казковому замку теж довелося попрацювати: носити корону, допомагати Попелюшці з прибиранням, складати з пазлів казкові помешкання та відповідати на багато цікавих запитань.


Захід пройшов активно і весело. Маленькі користувачі показали себе справжніми знавцями казок, адже багато читають і дуже добре знають казкових героїв.



 

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік