22 березня 2021

Дружба з книгою – це свято

Навколо нас завжди  багато розумних, добрих і вірних друзів. Друзі ці – книги.

Наші мудрі товариші, які не вміють говорити, але розповідають нам про незвичайні пригоди і подорожі, про  чудеса, про навколишній світ, навчають як у світі жити. Саме книгам – нашим вірним друзям бібліотекарі молодшого відділу Херсонської обласної бібліотеки для дітей імені Дніпрової Чайки  присвятили зустріч з учнями 2 класу гімназії №6 та вирушили у дивовижну країну, яку неможливо знайти на жодній мапі світу, де на дітей чекало справжнє театралізоване свято.

Спочатку на маленьких мандрівників чекало знайомство з незвичними мешканцями – книжками-іграшками, які розповіли про пташку, яку не з'їсть крокодил, про те, хто сховався у яйці та про те, як розважається розумне цуценя.



А далі на шляху до Королеви Книжок вони подолали низку випробувань: доводили самостійність, визначали відмінників читання, пройшли експрес- навчання шпигунської грамоти, а з Леопольдом відгадували відправників казкових SMS-повідомлень.




На підступах до замку королеви їх зустрів справжній дракон, який за допомогою чарівного капелюха перевірив, чи з гарними думками діти прийшли у книжкову країну.

Винагородою для справжніх шукачів казкових пригод стали розваги у ігровій зоні бібліотеки – танцювальний марафон. 

Книги дружать з дітворою,

Полюбіть їх у житті –

І улюблені герої будуть друзями завжди!

Саме таким гаслом закінчилася подорож маленьких читайликів до  книжкової країни.


Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік