вівторок, 16 березня 2021 р.

Читання – успішна німецька

Бібліотека це - потужний інформаційний та розвиваючий центр міста та області. У залах Херсонської обласної бібліотеки для дітей ім. Дніпрової Чайки можна отримати навчальну літературу, а також отримати навички володіння іноземними мовами, а саме німецькою. У бібліотеці діють три різнорівневі та різнопланові клуби із вивчення німецької, які працюють у неділю. І кожна із груп має свої власні досягнення.

Клуб «Давайте вчити німецьку разом» відвідують не лише мешканці нашого міста. В режимі онлайн  приєднуються любителі мови із Вінниці та Берліна. Учасники клубу читають адаптовану версію розповіді Крістіана Гелленбека «Переслідування у Мюнхені». Це детективна історія, яка відбувається у місті Мюнхен і головними героями якої є підлітки. Сюжет детективу розвивається таким чином, що ми віртуально пересуваємося по місту, знайомлячись з історією та життям міста, баварським діалектом та транспортними лініями однієї із німецьких метрополій.


Учасники клубу із вивчення німецької для початківців також почав читати розповідь із серії «Легке читання» для тих, хто вивчає німецьку за межами Німеччини. Розповідь «Анна» знайомить нас із життям німецьких школярів, їхніми інтересами та захопленнями, що доповнює наш тематичний блок, в якому ми зараз вивчаємо тему «Шкільне життя».

Клуб для наймолодших любителів німецької мови діє двічі на тиждень, та лише у неділю клуб відвідують усі учасники. Тема, яку ми вивчаємо, називається «Шкільні предмети». Ми вже досягли більш високого рівня і тому значну увагу приділяємо граматиці, а саме артиклям та особовим займенникам.


Бажаємо усім нашим читачам успіхів та чекаємо у залах нашої бібліотеки.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік