04 березня 2021

Малеча - в захваті!

В перші дні березня до Херсонської обласної бібліотеки для дітей імені Дніпрової Чайки завітали учні Херсонської гімназії №2. Бібліотекарі підготували для дітей захоплюючу розважально-пізнавальну програму.

На наших маленьких гостей в молодшому відділі чекала віртуальна подорож стежинками цікавих та неймовірних фактів  з царства тварин. І вирушили вони на сафарі! Та тільки не на те, де полюють на беззахисних звіряток, а на те, де під час прогулянки сторінками книг отримують цікаву та корисну інформацію. 

В залі періодики дітлахи зробили власноруч маленькі подаруночки своїм найріднішим, найкращим в світі матусям, бабусям, адже на початку весни ми святкуємо чудове свято жіночності, краси, квітів - Міжнародний жіночий день.



У відділі естетичного виховання на дітей чекало знайомство з діснеївськими героями. Але спочатку треба придбати квиток на мульт-експрес: учасники подорожі відгадували з яких казок загубилися герої, хто з них веде сторінку в відомій мережі Instagram, розплутували клубок музичних та графічних завдань та розгадували улюблених звіряток з мультфільмів перевтілених в людей. Цю подорож діти запам’ятають надовго, адже пригоди в бібліотеці не тільки пізнавальні, а ще завжди супроводжуються іграми та веселощами.

Сюрпризом для наших маленьких читачів стала весела дискотека та перегляд мультфільмів в медіа-центрі.


Діти отримали купу задоволення, гарний настрій та нові знання.Тож, якщо ви бажаєте весело та з користю провести свій час, то вам неодмінно треба завітати до нашої книгозбірні.


Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік