22 березня 2021

Рюкзак збирай - у подорож Херсонщиною вирушай

Вчора у віртуальну подорож  рідним краєм відправились  читачі сектору періодичних видань Херсонської обласної бібліотеки для дітей ім. Дніпрової Чайки на заняттях розвиваючого клубу «Пізнайко».

Та на початку мандрівки маленьким туристам треба скласти рюкзак. Бібліотекар розповіла дітлахам, які потрібно взяти речі з собою, щоб похід був комфортний та зручний.


Маленькі пізнайки, подорожуючи Херсонщиною, відкрили для себе  справжнє диво не лише Приазов’я, але і всієї України - біосферний заповідник «Асканія Нова», Олешківські піски та ліс, унікальне цілюще рожеве озеро, Скадовський  «Дельфінарій». 

А закінчували свою подорож мандрівники в Херсоні, прогулялись центральною набережною, гарним парком «Херсонська фортеця», завжди людною вулицею Суворова та Потьомкінським сквером. Та склали маршрутні листи своєї подорожі, щоб згодом здійснити ії, але вже реально.

Херсонщина – дивовижне місце, яке можна відкривати для себе незалежно від пори року за вікном. Завдячуючи сучасним мультимедійним технологіям ми маємо унікальну можливість відвідувати цікаві туристичні об’єкти, залишаючись у бібліотеці.

Чекаємо на вас 4 квітня о 10.00. Буде цікаво!


Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік