17 березня 2021

Лексичний марафон

Марафон є не лише у спортсменів, а і у тих, хто вивчає іноземну мову. І дуже добре, коли лексика стосується саме теми «Спорт», як у  учнів 7-го класу Херсонської гімназії №16 із вивченням мов національних меншин. Гімназисти завітали до Херсонської обласної бібліотеки для дітей ім. Дніпрової Чайки, щоб повторити вивчений матеріал до даної теми у мовних іграх – розгадуванні кросвордів та сканвордів. Для фонетичної практики ми запропонували відео- уроки на закріплення лексичного матеріалу.

Спортивна тема пов’язана із географією, тому що спортсмени багато подорожують. Ми також об’єднали ці дві теми і дізналися про спортивне життя Діда Мороза, який для кожного окремого виду спорту вибирав різні країни світу.


Сподіваємося, що запропоновані матеріали із фондів нашої книгозбірні стануть гімназистам у нагоді та допоможуть їм у вивченні шкільних предметів.

Дякуємо керівництву гімназії та особисто викладачу німецької мови Фролову М.В. за активну співпрацю. Чекаємо наступної зустрічі у залах нашої бібліотеки.


Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік