09 березня 2021

Друзі детектива Ниточки

Хто ж із нас у дитинстві не мріяв про пригоди?...  Хто з нас не фантазував, як розгадує якесь найважливіше завдання, рятуючи світ?...Хто з нас не уявляв себе справжнім детективом?.. Напевно – всі!

І ось це сталося! «Читай – компанія мандрує» усім дружнім колективом пірнули у справжні детективні пристрасті! Взявши приклад із відомого літературного героя Детектива Ниточки, юні читачі з головою занурились у вир загадок!




Яким має бути справжній детектив? Розумним, кмітливим, спостережливим, зосередженим, вправним, винахідливим,  швидким і сміливим. Саме сьогодні у кожного була можливість продемонструвати всі ці здібності і отримати звання найкращого детектива.

Секретні агенти без труднощів подолали всі перепони до розгадок, швиденько впоравшись із логічними ланцюжками, проаналізувавши всі прикмети та вивчивши докази, знайшли героїв, що зникли безвісти. Впорались навіть з аудіо – експериментом, продемонструвавши гарний музичний слух і неабиякі знання в сфері зоології. 

Останнім випробуванням наших детективів став тактильний тренінг. В абсолютній темряві і тиші, лише на дотик кожен мав змогу вгадати таємний предмет. Варто зауважити, що і з цим завданням наші детективи впорались на 100 відсотків!





Отож, підбивши підсумки, можна стверджувати – у Детектива Ниточки є справжні професійні колеги, яким під силу справитись з любим завданням і розгадати будь–яку загадку! 


Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік