30 березня 2021

Від читача - до чемпіона світу

В день розваг та ігор 29 березня о 12.00 Херсонська обласна бібліотека для дітей імені Дніпрової Чайки перетворилася на  першокласний стадіон, боулінг-центр, футбольне поле, скелі та водяний трек, завдяки пристрою ХВох One + Kinect  та грі Sports Kinect. 

Віртуальна гра Sports Kinect настільки захоплююча, що учасники повністю занурилися в її атмосферу.

Імітуючи дії з реального життя дівчата грали в стрільбу, цей вид спорту виявився складним, але гравці не здавалися і кожен наступний постріл був влучнішим і набрав все більше і більше балів. Також, дівчата намагалися освоїти їзду на гідроциклі, але цю «машину» змогли приборкати лише хлопці: коло за колом вони рухалися так, що всі суперники залишалися позаду.

 

Найактивнішим виявився такий вид спорту, як скелелазіння: рухати потрібно не лише руками, а й ногами, підтягуватись, присідати та стрибати, дотягуючись до верхівки скали.

Боулінг – гра, яка підкорила серця всіх дітей, вони змагалися в силі та спритності, швидкості та винахідливості, з кожним ударом напруження зростає, адже саме зараз всі дізнаються ім’я переможця. «СТРАЙК» і всі вболівальники радіють та аплодують чемпіонці:  Бойко Марія.

Всі учасники спортивних змагань були нагороджені призами.


Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік