09 березня 2021

Шевченко UA

Сьогодні,  у День народження Великого Кобзаря до Херсонської обласної бібліотеки для дітей імені Дніпрової Чайки завітали студенти І курсу Херсонського політехнічного коледжу на тематичний захід «Шевченко UA». 


Перед майбутніми програмістами постали ескізи дивовижного життя письменника. Враховуючи спеціалізацію студентів, бібліотекарі підготували для них низку цікавих сучасних інтерактивних завдань, які стали для дітей справжнім сюрпризом.

Спочатку за допомогою технології глибинного фейку перед ними ожив  сучасний портрет генія українського народу.

Особливу увагу бібліотекарі приділили темі кохання в житті Тараса Шевченка та жінкам, які надихали письменника. Студенти, затамувавши подих, слухали зворушливі історії про Варвару Репніну, Катерину Піунову, Ганну Закревську та Ликеру Полусмакову. А після розповіді блискуче впоралися з інтерактивним завданням.



Студенти проявили гарні знання про життєвий і творчий шлях письменника, вдало підбираючи пари у грі «Дата – Подія», та відповідаючи на питання ведучих.


Кращого знавця життєвих і творчих подій з життя Т.Шевченка було нагороджено  дипломом!

На завершення заходу усі присутні мали змогу познайомитися із інтерактивним сервісом для створення онлайн опитувань «Mentimeter» та внесли свою часточку в асоціативну хмаринку на тему: «Ким є Тарас Шевченко для України і для кожного з нас?»




Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік