29 березня 2021

Ура! Канікули прийшли, скарби книжкові ми знайшли!

Традиційно на весняних канікулах цікаві події та зустрічі у Херсонський обласній бібліотеці  для дітей ім. Дніпрової Чайки тривають! 

І що може бути краще, ніж провести цей вільний від школи час з улюбленою книгою, дізнатись про щось нове та цікаве, відчути себе справжнім героєм якоїсь казки та знайти нових друзів.

Сьогодні, 29 березня до книгозбірні  завітали гості із міського дитячого табору «Сонечко», щоб вирушити у  мандрівку за  книжковими скарбами.


Діти відправилися у цікаву віртуальну подорож. Їм довелося подолати чималий шлях до бажаної мети:  прокрастися котячою стежинкою,  поблукати шляхами переплутаних казок, весело пробігтися танцювальною стежинкою та навіть побувати у казковій крамничці, щоб допомогти розібрати чарівні речі. А ще  на маленьких читайликів  чекали цікаві ігри «Шляхами віршованих рядків», «Чарівний кавун», « Крокодиляча розминка» та багато іншого!



Маленькі читачі добре впоралися зі всіма завданнями, проявили неабияку активність та цікаво і  з користю провели час у затишних стінах нашої  книгозбірні.


Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік