18 березня 2021

«Зустрічі без прощань» в Олександівській ЗОШ

Херсонська обласна бібліотека для дітей імені Дніпрової Чайки робить усе можливе, щоб сучасна українська книга стала ближчою до кожної дитини.

Так, 17 березня в Олександрівській ЗОШ Білозерського району висадився літературний десант.

У рамках проєкту «Зустрічі без прощань» сільські діти зустрілися із сучасними херсонськими письменницями Надією Звягінцевою та  Юлією Чернієнко.

Поетеса Надія Звягінцева в інтерактивній формі презентувала збірку творів херсонських авторів «Гойдалки над степом», а за власною книгою-розмальовкою «Веселий еко-задачник» провела цікаву гру, у якій взяли участь учні молодших класів.

Учні старших класів мали можливість поспілкуватися з Юлією Чернієнко, авторкою книг для підлітків. Під час презентації її книг «Помста» і «Хікі шукають любов» відбулася щира розмова про теми, які хвилюють сучасних школярів: булінг, зрада, стосунки в родині, самореалізація, дружба і кохання.


У молоді з’явилося багато питань, на які авторка відповідала відверто. 


На згадку від письменниці кожен отримав цитату-побажання. Одна дівчинка була вражена побажанням «Ніхто не зробить тебе щасливою: твори себе, своє життя, свій настрій сама» і вирішила іти з нею по життю.

Закінчилися зустрічі автограф-сесіями та загальним фото на згадку.

Бібліотекарі подарували гостинним господарям настільні ігри, які розробив творчий колектив Херсонської  обласної бібліотеки для дітей імені Дніпрової Чайки.




2 коментарі:

  1. Щиро дякуємо працівникам бібліотеки, що відгукнулися на наше запрошення й оживили уроки літератури рідного краю. Це була перша зустріч, яка не залишила дитячі душі байдужими. Спілкування із творчими людьми запалило іскорку гордості за Херсонщину, яка має такі таланти. Не прощаємося!!!

    ВідповістиВидалити
  2. Вдячні за Ваш відгук, шановна Людмило Іванівно! Раді були співпрацювати з Вами і сподіваємось на наступні зустрічі з учнями та педагогами Олександрівської школи.

    ВідповістиВидалити

Додайте ваше ім'я та вік