30 березня 2021

На чудо-полі грай та пізнавай свій рідний край!

Світ — це книга. І хто не подорожував по

ньому — прочитав у ній лише одну сторінку.

Августин Аврелій

Кожна людина з самого дитинства мріє про подорожі та пригоди! Нас так часто манять далекі світи та небачені континенти. Ми з захопленням пірнаємо у незнаний  світ, із шаленою жагою вивчаючи все нові і нові маршрути.  Кожен новий маршрут  дарує нам щастя і повне відчуття гармонії, гармонії злиття з природою.

А що може бути краще і ближче до душі людини ніж подорож рідними горизонтами, тим паче, коли ти ще дитина, і в тобі живе нестримне бажання пізнавати, знайомитись, відкривати…

Саме для таких натхненних читачів у День краєзнавства молодший відділ Херсонської обласної бібліотеки для дітей імені Дніпрової Чайки підготував краєзнавчо-пізнавальну експедицію Херсонщиною «У пошуках знайомих незнайомців». Озброївшись справжньою атрибутикою: мапою маршруту, компасом, нотатником мисливця юні дослідники, «сівши у човен», відправились підкорювати небачені простори! 


Нестримні хвилі Чорного та Азовського морів організували нашим дослідникам «Морський круїз». Знайомство з підводним світом акваторії подарувало мандрівникам не лише свіже повітря і «легеньку засмагу», а й великий багаж знань.


Жодна подорож не обходиться без веселих пісень! Не стала виключенням і наша. Показати свої музичні таланти учасники експедиції мали змогу у форматі ЗООкараоке! Імітація голосів і звуків тварин вдалась на славу! 

А далі степові вітри заповідника «Асканія Нова» несли нашу експедицію все далі і далі! Все більше і більше відкриттів, неочікуваних знайомств, істинних захоплень!  

Тож, рідний край - це не лише місце на карті, це частина кожного з нас, це любов в серці на все життя, це незабутні відчуття та враження!


Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік