пʼятницю, 16 квітня 2021 р.

Творчий кейс Анатолія Шкаріна

16 квітня у книжкових декораціях Херсонської обласної бібліотеки для дітей ім. Дніпрової Чайки відбулась фантастична подія – онлайн зустріч з письменником Анатолієм Шкаріним. 

Читачі-прихильники письменника змогли познайомитись з «Творчим кейсом Анатолія Шкаріна», в якому зберігаються найголовніші атрибути. 

Календар -допоміг дізнатись про знак зодіаку під яким народився автор. 

Ключ  - "відкрив" завісу знакових подій в житті письменника.

За допомогою символічної павутини ведучі дізналися про те, в яких соціальних мережах активний пан Анатолій.

Рукописи в житті  письменника видозмінились, і якщо раніше це були товсті загальні зошити, то тепер автору більш зручно працювати за комп’ютером.

Яскраво-червоне серце  розкрило таємницю кохання всього життя пана Анатолія. Він із великим трепетом розповів про свою дружину Олесю, з якою в цьому році відсвяткує срібне весілля.

А от коли автор дістав із кейса скриньку із незвичайними істотами організатори запропонували усім учасникам пограти на інтерактивній платформі  MentiMeter. Віртуальні читачі пригадали фантастичних істот, яких зустрічали на сторінках книг, у художніх фільмах та онлайн – іграх. 

А пан  Анатолій презентував  нову книгу «Вурдило»,  одним із героїв якої є фантастична істота.

Наостанок  юні читачі побажали письменнику творчого натхнення, а бібліотекарі  - щоб кількість прихильників зростала з космічною швидкістю.


Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік