09 квітня 2021

Бібліопосиденьки онлайн

Привіт, наші любі друзі бібліомалята! Ми дуже за вами засумували та хочемо вас обійняти, але треба трішки почекати і тепер ми з вами будемо гратися у відеоформаті. А розпочнемо ми, як завжди з гімнастики для наших пальчиків.

Гра «Метелик»: https://www.youtube.com/watch?v=daHh5tsQBuY 


Ми знаємо, що ви впоралися з завданням, адже ви найкмітливіші та найрозумніші малята в світі. Тому пропонуємо вам згадати гру, в яку ми грали на минулому занятті, коли вгадували домівки звіряток та відправляли їм листи.

Гра «Хто де живе?»:https://www.youtube.com/watch?v=t5Vo-QljSMc


Листи з запрошеннями в гості ми з вами надіслали, настав час прибрати і свою оселю. Для цього потрібно знати які предмети меблів знаходяться в кімнаті, але це для вас буде не складно, адже раніше ви вже розставляли меблі по кімнаті.

Гра «Що в кімнаті?»:https://www.youtube.com/watch?v=jduM3SPOrB4


Молодці, ви гарно попрацювали! Час завершати наше заняття, тому на закінчення, як завжди весела фізхвилинка.

Фізхвилинка «Скік та Скок»:https://www.youtube.com/watch?v=kNWwid8OAVM&t=43s

А тепер хочемо звернутися до батьків наших улюблених читачів, бібліомаляток. На наших заняттях дітям відкривається чарівний світ, у якому вони граючи з радістю і захопленням пізнають все, що їх оточує. Тому ми пропонуємо вам продовжити наші заняття з малюками.  

Подальші наші зустрічі відбуватимуться на нашому каналі в YouTube, щонеділі в прямому ефірі  https://www.youtube.com/channel/UCoeY4TmiGEJSsPhwm7xSUIg 

(починаючи з 18 квітня об 11.00).


Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік