пʼятницю, 30 квітня 2021 р.

Журнальна подорож Україною

Традиційними вже стали тематичні зустрічі з батьками читачів відділу естетичного виховання Херсонської обласної бібліотеки для дітей імені Дніпрової Чайки. Цього разу ми відправилися в подорож Україною, а навігатором стали періодичні видання з мистецтва.


Мандруючи віковічними горами та швидкоплинними ріками, темними печерами, широкими степами, розкішними палацами, таємничими замками учасники заходу відкривали для себе дивовижні місця Батьківщини.

Усім відомо, що кожна область має такі місця, які вражають, захоплюють, причаровують, надихають.


Завдяки журналам ми побували в багатьох куточках України, дізналися, що дендропарк «Софіївка» став живим пам’ятником кохання, унікальний біосферний заповідник «Асканія-Нова» переміг у всеукраїнському конкурсі «Сім природних див України», Кам’янець-Подільський називають містом-музеєм під відкритим небом, із скількох, так званих, арен складається Олешківська пустеля, про визначний внесок в розвиток вітчизняної культури Печерського монастиря та багато іншого.



Бібліотекар відділу, на прикладі журнальної мандрівки, наочно продемонструвала методи і прийоми роботи з періодикою, які позитивно вплинуть на  вироблення навички свідомого читання,  самостійного поповнення знань у дітей та залучення їх до цікавої захоплюючої діяльності.


Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік