понеділок, 5 квітня 2021 р.

Статус – щасливий назавжди, або Дружба це - сила!

Всеукраїнський тиждень дитячого читання триває! Дитинство – найкраща пора, безтурботність, радість, щирий сміх, непідробні емоції. Посмішка на обличчі малечі перетворить найсіріший день у  яскраве сонце. 

А посмішок сьогодні було достатньо! До бібліотеки завітали учасники розвиваючої студії для дошкільнят «Бібліомалята». Працівники книгозбірні підготували справжнє анімаційне шоу «Статус – щасливий назавжди, або Дружба це - сила».

Свято відбулося у форматі, який вже встиг себе якнайкраще зарекомендувати – сюжетно-ігрова програма, головними персонажами якої є ростові ляльки. Нові персонажі, що з’явились у стінах бібліотеки привели читачів та їх батьків у повний захват!


Яскраві, сучасні костюми якнайкраще доповнили сценарій. В гості до всім відомого Олофа  завітали не менш відомі персонажі. Першим на допомогу засмученому сніговику прийшов фіксик Папус. Він без особливих зусиль, звичайно з допомогою бібліомалечі, полагодив не тільки годинник, а й вилікував поганий настрій Олофа.


Не забарився на гостини і Міккі Маус. Не зважаючи на те, що під час карантину він заховався від всіх далеко-далеко у горах, дізнавшись про біду свого друга, кинув усе й миттєво прилетів на допомогу. А тут вже його чекала гарна і весела компанія, цікаві естафети, танці, море посмішок.



Останнім на вечірку завітав смішарик Крош.


Веселий та активний персонаж щойно повернувся з навколосвітньої подорожі. Натхненний Гавайськими островами, Крош провів справжній майстер-клас, подарувавши усім гостям запальні ритми. Веселим завершення такої жаданої зустрічі друзів стала пляжна вечірка, волейбол та дискотека!



 


Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік