15 квітня 2021

Німецька online

Клуби з вивчення німецької мови Херсонської обласної бібліотеки для дітей ім. Дніпрової Чайки продовжують свою роботу у застосунку ZOOM. 

Учасники клубу «Давайте вчити німецьку разом» завершили читання детективу «Переслідування у Мюнхені» та перейшли до країнознавчого аспекту – знайомства з головними архітектурними пам’ятками столиці Баварії. 


У тематичному блоці роботи клубу учасники виконували завдання для розвитку усного та писемного мовлення до теми «Типи житла». Завдання були різноплановими – дати відповіді на запитання, описати фотографії та скласти власну розповідь до однієї із запропонованих тем. 

Цікаво було також познайомитися із поезією сучасних німецьких авторів.

Група початківців не зупиняється на вже досягнутих успіхах, а сміливо рухається вперед за новими знаннями. Учасники клубу також читають адаптовану версію сучасного німецького детективу та виконують низку завдань для контролю прочитаного.

На останньому завданні початківці практикували навички аудіювання. Виявляється, що ми вже досить непогано сприймаємо німецьку мову на слух та не маємо жодних проблем у виконанні контрольних завдань до прослуханого діалогу.

Та найбільш активними та завзятими є наші малюки, які успішно завершили роботу над темою «Школа та шкільні предмети».

Нова тема «Житло та меблі» захопила дітей з першого заняття – нові пісні, нові слова та нові емоції. 



Бажаємо усім гарного тижня та чекаємо на нові онлайн-зустрічі. 


Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік