вівторок, 6 квітня 2021 р.

КВК в бібліотеці

На першу квітневу зустріч  учасники театру-студії «Чеширський кіт» та їхні друзі зібралися у Клубі веселунів. Вона присвячена Міжнародному дню сміху. Отож маленькі актори поєднали театр та гумор. Зустріч пройшла у форматі КВК, це змагання не спортивні, не танцювальні, а інтелектуальні.

Учасники розділилися на три команди, обрали капітанів, визначилися з назвами  команд: «Всезнайчики», «Посміхайчики» і «Веселунчики».


Талісманом КВК став грайливий Ківін. Разом з ним провели танцювальну розминку та налаштувалися на активну гру. За змістом завдань конкурси носили різноманітний характер:  «Фотоконкурс» - на кращу імпровізацію, «АБВГадайка» - на логічне мислення, конкурс капітанів «Вгадай хто я?» - на імітацію образів тварин.

Жваво та весело пройшла загальна гра «Цифрове коло» на складання фігур.

Незважаючи на те, що учасники КВК різного віку, конкурсні завдання були доступні у виконанні для всіх. Старші учасники допомагали меншим, які в свою чергу проявляли активну безпосередність у грі.

Журі випала найтяжча роль – компетентно і справедливо оцінювати знання, винахідливість та творчій підхід гравців. 


Після оцінювання виступів команд, журі оголосило результати змагання. Гучними та дзвінкими аплодисментами зустріли переможця, а ним стали всі учасники конкурсу, адже перемогла – ДРУЖБА! 

Всі залишилися у захваті від проведеного заходу, це дійсно справжнє інтелектуальне свято, яке продовжує традиції Клубу веселих та кмітливих.

Захід транслювався на сторінці бібліотеки у Фейсбук, що дало можливість батькам та гостям бібліотеки вболівати за своїх «розумашок».


Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік