05 квітня 2021

Мій улюблений пухнастик, скільки він дарує щастя

Не дивлячись на похмуру та дощову погоду у Херсонській обласній бібліотеці для дітей імені Дніпрової Чайки як завжди тепло та сонячно від посмішок читачів. Адже несприятлива погода – це не привід не завітати до улюбленої книгозбірні.

В залі періодики в рамках Тижня дитячого читання відбувся захід присвячений друзям нашим меншим. Собака – вірний та відданий друг людини. З нею можна пограти або навчити її різним командам. Якщо господареві загрожує небезпека, собака буде захищати його, навіть, ціною власного життя та привчає до відповідальності, адже за нею необхідно щодня доглядати: годувати, вигулювати.

Діти продивилися слайд-презентацію, яку підготувала бібліотекар про життя та звички різних порід собак. Та всі разом відправилися у захоплюючу пошукову експедицію сторінками журналів «Зоодруг»  та «Барбос», в яких дітлахи знайшли щось цікавеньке про своїх улюбленців.



З великим захопленням та ентузіазмом діти взяли участь у зоо-вікторинці, де за зображенням тіні відгадували з якого мультфільму песик.

А в кінці заходу  приємним сюрпризом стала поробка - підставка для олівців із зображенням песика, яка буде вдома нагадувати нашим читайликам про весело проведений час в найкращій бібліотеці.



Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік