11 червня 2024

Бібліотека і творчість: разом до успіху

Завітавши до бібліотеки, читачі зазвичай віддають перевагу літературним творам. Однак існує безліч книжок, які допомагають розвинути творчість та навчитися робити цікаві й корисні речі. Саме з такою літературою ознайомили фахівці Херсонської бібліотеки для дітей імені Дніпрової Чайки, запросивши учнів Херсонської спеціалізованої школи І-ІІ ступенів з поглибленим вивченням іноземних мов №57 на бібліомайстерклас під назвою "Бібліотека і творчість: разом до успіху".
Під час заходу дітворі були представлені книги, які містять покрокові інструкції з різних видів рукоділля. Ці книги стануть чудовими помічниками для юних творців, допомагаючи їм реалізувати свої ідеї та фантазії.
Водночас не залишилась поза увагою і художня література, в якій герої захоплюються майструванням або творчою діяльністю. Серед таких творів були представлені: "Тореадори з Васюківки" Всеволода Нестайка, "Мишкові миші" Галини Малик, "Пригоди Муфтика, Півчеревика та Мохобородька" Юрія Винничука.
Натхненні творчими ідеями, учні разом з фахівцями виготовили орігамі "Трансформер", який допоможе розслабитися та відволіктися від повсякденних турбот. Така діяльність не лише розвиває дрібну моторику та концентрацію, але й дарує відчуття задоволення від створення чогось власними руками.
Бібліомайстерклас показав, що книга може бути не лише джерелом знань, а й натхненням для створення власних шедеврів.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік