12 червня 2024

Відкрий для себе Америку!

Жага до нових вражень, мрії про незвідані, незнайомі землі є одвічними супутниками дитячих та юнацьких років, особливо, коли вже пролунав останній дзвоник у школах і попереду вільний час – літні канікули!
Розмалювати дозвілля дітей яскравими фарбами, залишити неймовірні спогади, пробудити допитливість вирішили працівники Херсонської обласної бібліотеки для дітей ім. Дніпрової Чайки, завітавши з творчою акцією до дітей одного з населених пунктів Херсонщини.
Присутнім була запропонована карта-гра «50-зірковий Ігроленд» - мандри 50-ма штатами Сполучених Штатів Америки. Адже це далекий, від нас українців, континент зі своєю історією, природою, звичаями та цікавими, привабливими фактами. Тут є чому дивуватися, прислухатися і вдивлятися! Тим більше, що розповідь бібліотекаря супроводжувалася фотографіями, відео, звучанням традиційної американської музики «кантрі» та виступом видатного джазмена Луї Армстронга.
Завдяки Інтернету, наш світ сьогодні став більш тісним але швидким для перетинання кордонів між країнами і континентами, і хтозна, може хтось з учасників гри, який збагатив свій внутрішній світ під час зустрічі з книгозбірнею, згодом стане зацікавленим мандрівником, першовідкривачем та дослідником інших земель та держав.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік