24 червня 2024

Бібліофреш: підкорювачі мрій - хлопчачі історії у книжках

Дорогі читачі та читачки! Запрошуємо вас продовжити знайомство з мріями хлопчиків у літературних казках. Вони часто мріють про пригоди, перемоги над злом та чарівні світи. Та не менш захопливо ці історії читати й дівчаткам.
В рамках нашої програми літніх читань ми підготували для вас віртуальну виставку, де ви зможете ознайомитися з найвідомішими книгами та дізнатися, де їх можна прочитати або прослухати в аудіо форматі. На виставці представлені такі класичні твори, як "Чарлі і шоколадна фабрика" Роальда Дала, "Пітер Пен" Джеймса Баррі, "Хлопчик-мізинчик" Шарля Перро та багато інших.
Кожна з цих книг відкриє перед вами світ дитячих мрій, де хлопчики стають героями, а дівчатка отримують незабутні враження. Переходьте за посиланнями, щоб знайти книги на онлайн ресурсах і насолоджуватися читанням або прослуховуванням аудіокниг. Також запрошуємо вас пограти в інтерактивну гру "Таємні підказки". Адже кожен герой книжки має свої "секретики" у досягненні мрій. А кожен читач, чи то хлопчик, чи то дівчинка, інколи мріє відчути себе справжнім детективом, знайти докази та розкрити якусь таємну справу. 
Це чудова можливість перевірити свої знання про літературних героїв та поринути у світ казкових пригод разом з улюбленими персонажами. Не пропустіть цю чудову можливість поринути у чарівний світ літератури та розширити свої горизонти. Ще більше цікавинок та ігор вас чекає у нашому онлайн-путівнику. 
Чекаємо на вас! Можливо, що саме ці історії стануть ключем до здійснення найсміливіших бажань.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік