14 червня 2024

Літня мандрівка Книголюбів

Літній відпочинок – це не тільки сонце, свіже повітря та приємні враження, це ще й невід’ємний компонент покращення здоров’я, духовного зростання підростаючого покоління, це ідеальний спосіб поєднання вільного часу з улюбленим заняттям – читанням.
Корисний відпочинок з книгою на літературній локації «Під парасолькою», від Херсонської обласної бібліотеки для дітей імені Дніпрової Чайки, розпочався анонсом програми «Канікули з книгою - 2024», а саме з літературної візитівки «ЛІТО_МРІЙ», присвяченій мріям казкових персонажів та героїв дитячих книжок.
А далі розвернулася дивовижна подія під назвою «Уявні пригоди: про що мріють казкові малята», під час якої присутні познайомилися із книжками сучасних українських письменників: Антона Сіяніки – «Райдугони та Маленький Сонько», Лариси Денисенко – «Як Шуша познайомився з Гагою», Галини Ткачук – «Гойдалка під кленом».
Ігри, конкурси, розваги за змістом книжок додали зустрічі безсумнівно райдужного забарвлення, емоційного перезавантаження, незабутнього досвіду, наповненого радістю від нових літературних відкриттів.
Занурення у світ дитячої літератури продовжилося обміном книжок на виїзному абонементі, який облаштувала Херсонська обласна бібліотека для дітей імені Дніпрової Чайки в укритті.
Отже, діти Херсонщини, не зважаючи на непрості обставини сьогодення, все ж таки мають можливість читати, духовно розвиватися та інтелектуально зростати, навіть під час канікул. Жодний населений пункт і кожна дитина, яка залишилася вдома, на Херсонщині, не позбавлені нашої уваги!

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік