07 червня 2024

Мрії про неподільний, єдиний, рідний край

Літні канікули – це та пора року, яку з нетерпінням чекає кожен школяр. Це час безтурботного відпочинку, пригод, незабутніх вражень. Це пора, коли можна повністю присвятити себе улюбленим справам і приємному дозвіллю, відчути себе вільним «птахом», готовим до нових відкриттів.
Кожен день літа – це маленька пригода, яку хочеться пережити на повну і саме тому, цього літа, Херсонська обласна бібліотека для дітей імені Дніпрової Чайки пропонує своїм маленьким читачам перетворити літні канікули на веселу подію під назвою #«ЛІТО_МРІЙ», під час якої малі романтики будуть дізнаватися про що мріють книжкові персонажі, самі будуть вчитися мріяти та здобувати знання, щодо досягнення бажаного.
Першими мрійниками-фантазерами стала дітвора одного із населених пунктів Херсонщини, які потрапили на краєзнавчу тусу. Граючись на підлозі у розвагу про рідний край, хлопчики та дівчатка мріяли про неподільну, єдину Херсонщину, пригадували та милувалися морями, островами, лісами, пустелею, заповідниками, безкраїми степами, широкими і звивистими річками, озерами, безмежними полями, нашою родючою землею – контрастною та різноманітною!

А ще згадували про своїх рідних і друзів, які зараз перебувають далеко від рідної домівки, але мають велике бажання повернутися, відбудувати близький серцю край та жити в ньому у злагоді та мирі.
Рідна сторона – це не просто місце на карті, це кохання в серці на все життя. Це наша душа, наше серце, наша опора. Незалежно від того, де ми знаходимося і що робимо, мрії про рідний край завжди будуть з нами, надаючи нам сили і натхнення.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік