12 червня 2024

Навипередки з часом, або як все встигнути. Читацький планер

Вітаємо вас, друзі! Сьогодні ми познайомимо вас з Навичкою №2, не менш важливою за попередню, навичкою керування часом (тайм-менеджмент), яка сьогодні визнана однією із найважливіших навичок, якій варто вчитися змалку. Вона має величезне значення в різних сферах, незалежно від того, в якій галузі людина навчається, працює, для досягнення успіху, кожному необхідно оволодіти ефективними навичками з тайм-менеджменту.
Уміння планувати свій час і розподіляти завдання за пріоритетами, а ще вчасно виявити «пожерачів» часу — це одна з основних навичок, необхідних для реалізації будь-яких планів та втілення усіх задумів. Що раніше діти навчаться раціонально організовувати свій час, то спокійніше і ефективніше пройдуть їх шкільні роки і більш радісне, насичене і наповнене подіями життя їх чекатиме у майбутньому.
Які ж найпопулярніші секрети, методи тайм менеджменту сьогодні радять спеціалісти підліткам, які книжки варто читати з цієї теми та які вправи є дієвими та ефективними, дізнавайтесь і ви, перейшовши за посиланням на інтерактивну платформу «12 корисних навичок начитаного читача» :
А ще, давайте не будемо гаяти час та пограємо! Беріть участь у квізі "У світі годинників та часу»:
Сподіваємось корисна інформація та оригінальні завдання допоможуть вам проаналізувати свої дії протягом певного часу та стануть гарним підґрунтям для формування навичок планування й розвитку, самоусвідомлення та дисципліни. І кожен, обов’язково, знайде вільний час на саморозвиток і на відпочинок, і звісно ж, на читання в задоволення. Адже відомо, що керувати часом – означає керувати собою.
Для тих, хто є «володарем» свого часу, та хоче провести це літо цікаво і корисно, запрошуємо приєднатися до Програми літніх читань, що стартувала онлайн у секторі абонемента «Літній табір корисних навичок "PRO – читання", залишаємо посилання:

Made with Padlet

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік