07 червня 2024

Рятуємо канікули. Квест-пригода

Літо тільки почалося, а пригоди вже кличуть у дорогу. До фахівців Херсонської обласної бібліотеки для дітей імені Дніпрової Чайки надійшов лист з проханням врятувати літні канікули, які вкрав у дітей злий чаклун. На допомогу бібліотекарі запросили учнів початкових класів Херсонської загальноосвітньої школи №4 і разом з ними відправилися у квест-пригоду «Рятуємо канікули».
Почувши історію про вкрадені канікули, діти зголосилися зануритися у незвичайну пригоду, висловивши думки про те, що для них є літо, як вони проведуть літній відпочинок, і що саме найбільше чекають від цієї пори року.
Щоб перемогти злого чаклуна, треба було відкрити п’ять скринь в яких містяться завдання, розгадати їх і отримати ключ.
Головоломки, загадки, складання акровіршів, не злякали юних рятівників. Проявивши свої знання, ерудицію та зацікавленість вони дали відповіді на усі запитання і отримали бажані ключі.
Під час пригод не забули і про рухову активність, яка допомогла підтримати ментальне здоров’я позитивними емоціями і бажанням крокувати вперед.
П’ята і остання скриня була наповнена квітами з яких діти зібрали запашний букет, беручи участь у грі «Філворд».
Коли всі п'ять скринь були відкриті, діти отримали останній ключ, який відкривав чарівну скриню чаклуна. У ній вони знайшли звільнені літні канікули та найважливіше слово літа - відпочинок.
На згадку про пригоди, зробили з паперу «Кусаку-забіяку», який буде пильним охоронцем літнього відпочинком і гарним другом.
Ця незабутня квест-пригода, сповнена веселих моментів та навчальних викликів, залишила у дітей незабутні враження та спогади, які будуть супроводжувати їх усе літо.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік