01 червня 2024

День розфарбування планів на майбутнє!

Захист дітей є однією з найважливіших соціальних завдань, що стоять перед суспільством, бо вони – це маленька, залежна від дорослих, частина населення, яка потребує особливої уваги та турботи. Саме тому, щороку 1 червня весь світ об'єднується навколо однієї спільної мети – захисту дітей. В цей день у різних країнах світу організовуються численні заходи, спрямовані на забезпечення добробуту малечі та їхнього щасливого дитинства. Фестивалі, концерти, конкурси, різноманітні виставки наповнюють міста яскравими барвами та дитячим сміхом.
"Мандрівний хаб стійкості" Херсонської обласної бібліотеки для дітей імені Дніпрової Чайки вирушив із святом надії та турботи до одного з населених пунктів Херсонської області з метою розфарбувати дитячі плани і мрії на майбутнє, запросити малюків до участі у Програмі літніх читань «Канікули з книгою – 2024».
На урочисте відкриття літніх бібліотечних канікул несподівано потрапив Олаф, який дуже сумував за зимовими святами, розвагами та веселощами. Бібліотекарю та дітям довелося переконувати гостя в тому, що літо – пречудова пора року для бурі позитивних емоцій та корисного відпочинку, бо разом з книгозбірнею, яка влаштовує постійно своїм користувачам справжні канікулярні перезавантаження, ніколи сумувати.
Забавні, жартівливі, веселі конкурси та ігри, реклама літніх читання «Літній вайб!», жваві танці та розфарбування планів на майбутнє все ж таки переконали зимового персонажа у привабливості спекотної пори року і він вирішив залишитися в бібліотеці на деякий час.
Отже, свято до Міжнародного дня захисту дітей, організоване Херсонською обласною бібліотекою імені Дніпрової Чайки, надихнуло усіх присутніх на корисний відпочинок, стало поштовхом для нових, фантастичних мрій, які обов’язково повинні здійснитися, а найголовніше, стало приводом для нас, дорослих, запам’ятати – ми маємо силу змінити світ на краще для наших дітей та, об'єднавши зусилля, забезпечити їм мирне, щасливе, здорове та безпечне дитинство.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік