28 червня 2024

Маленькі патріоти: День Конституції України для найменших!

Кожного року 28 червня Україна відзначає День Конституції – одне з найголовніших державних свят в українському календарі, яке з’явилося після ухвалення основного закону країни. Конституція України є не лише основним законом, а й серцем і ядром подальшого розвитку і вдосконалення суспільства. Вона стала першим оберігом державності і демократії, гарантуючи незалежність і єдність України. Тож, з радістю запрошуємо вас на нашу нову віртуальну виставку ай-стоппер "Україна це...", присвячену саме Дню Конституції!
Вона створена спеціально для дітей молодшого шкільного віку та їхніх батьків, щоб надихати пишатися своєю країною та розуміти її культурне, історичне та природне багатство. Ця захоплююча онлайн-подія допоможе маленьким громадянам дізнатися більше про нашу Батьківщину, її історію, державні та народні символи.
Після перегляду виставки пропонуємо зануритись у гру "Асоціативний кущ цінностей громадянина України". Адже знання цих цінностей та їх розуміння є фундаментом для створення здорового та гармонійного суспільства. Саме вони формують основу взаємодії між людьми і державою, забезпечують мир та стабільність, сприяють розвитку демократії і підвищують рівень життя кожного громадянина. 
   
Сподіваємося, що ця віртуальна подорож залишить яскраві спогади, розширить кругозір кожного маленького відвідувача та дасть змогу дізнатися більше про те, що означає бути українцем!

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік