06 червня 2024

Читацьке літо без тривог. Поличка бібліотерапевтичних порад

Літо - найкращий час, щоб відпочити та зміцнити ментальне здоров’я. Читальна зала запрошує учнів 5-9-х класів і керівників дитячого читання (батьків, бібліотекарів, учителів) подбати цього літа про свій психоемоційний стан разом із Херсонською обласною бібліотекою для дітей імені Дніпрової Чайки.
Протягом літа спільними зусиллями ми складемо віртуальну поличку із 12 бібліотерапевтичних ключів-порад, які стануть надійним захистом для вашого ментального здоров’я.
Кожного четверга на вас, любі читачі, чекають:
- корисні поради від психологів і казкотерапевтів,
- розвиваючі тренінги і майстер-класи,
- терапевтичні читання,
- тематичні огляди літератури,
- арт-терапевтичні зустрічі,
- дружнє коло підтримки та інші активності.
Щоб взяти участь у цій програмі, переходьте на віртуальну дошку Padlet. Там на вас уже чекає 1 КЛЮЧ (протягом літа їх буде 12). Він допоможе вам визначити НАМІР на це літо, щоб воно було продуктивним для вас і водночас ресурсним.

Made with Padlet
Заповнивши анкету учасника, ви завжди будете із бібліотекою на зв’язку: зможете оперативно дізнаватися про нові випуски бібліотерапевтичної програми та отримувати запрошення на онлайн-заходи. А на постійних учасників програми в кінці літа чекає сюрприз.
Виконавши перше завдання, переходьте до гри-вікторини «Літературні герої та їхні наміри», яка допоможе вам відчути себе героєм або героїнею свого життя і, надихнувшись прикладом персонажів книг, сформувати на це літо свій ресурсний і надихаючий намір.
Беріть участь у нашій програмі, збирайте 12-ключів з корисними бібліотерапевтичними порадами, будьте ментально здоровими. Щиро віримо, що вони допоможуть вам зробити ваше літо радісним і терапевтичним.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік