05 червня 2024

Літо читацьких перемог та досягнень

Читання – найшвидший шлях до успіху, а книги для підлітків – це яскраві історії успіху та приклади досвіду, якого бракує. А ми знаємо, як важливо для сучасних підлітків бути успішними, розумними, крутими і досягати поставленої мети! Саме для вас ми створили літній табір корисних навичок «PRO-читання», і поєднали читання з корисними порадами для тих, хто мріє досягати висот і прагне до розвитку корисних та дієвих особистісних навичок.
Сектор абонемента запрошує своїх користувачів, учнів 5-9 класів, читати сучасні твори та добре відомі бестселери за рекомендаційними списками «Що читати влітку» та здобувай навички сучасних підлітків. 12 тижнів – 12 навичок начитаних підлітків.
Для участі у Програмі літніх читань, переходь на віртуальну дошку Padlet, заповнюй анкету учасника, дізнавайся про першу корисну навичку для «начитаного» читача –«Навичку читання і постійного навчання». Потім обов’язково обери цікаву книгу, з якої ти зможеш розпочати свої літні читання та звісно ж, пограй у запроновану онлайн-гру.

Кожен учасник літніх читань «Канікули з книгою 2024» отримає електронний читацький щоденник, де зможе записати прочитані книг та враження від читання, а ще, буде фіксувати виконані завдання та отримані БІВи (бібліотечну інтелектуальну валюту) за активність та результати у виконанні завдань. Приєднуйся до команди однолітків та однодумців, стань цього літа PRO-читачем!

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік