30 червня 2024

Як Україна отримала Конституцію

В історії кожної нації є події, які визначають її подальший шлях і формують національну ідентичність. Однією з таких подій для України стало прийняття Конституції. Цей документ не лише закріпив права та обов'язки громадян, а й став символом державного суверенітету та незалежності.
З нагоди цієї визначної дати Херсонська обласна бібліотека для дітей імені Дніпрової Чайки запрошує усіх бажаючих відкрити сторінки віртуального альманаху під назвою «Як Україна отримала Конституцію». Факти з історії створення основного українського закону дадуть можливість глибше зрозуміти складний шлях, який пройшла наша країна на шляху до незалежності.

Made with Padlet
Кожен українець завжди має пишатися своєю країною і пам'ятати про свої права, поважати будь-який закон і вірно розуміти трактування будь-якого правила. А чи добре ви знаєте свої права ми пропонуємо вам перевірити прийнявши участь в медіа-грі «Мої права».
                                          

Наша Конституція забезпечує повноцінне життя і дає можливість самореалізації в цьому житті, а для цього потрібно знати не лише свої права, а й обов’язки. Склади віртуальний пазл розподіливши обов’язки дітей та дорослих.

                                                
З повагою до минулого та надією на майбутнє, ми продовжуємо будувати сильну, демократичну Україну, де кожен громадянин має право на гідне життя, свободу та справедливість.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік