02 червня 2024

Свято радості, надії та піклування

Щороку, 1 червня, в Україні відзначається свято маленьких громадян нашої країни – Міжнародний день захисту дітей. Водночас це й свято тих, хто завжди поруч з дітьми, хто піклується про них і допомагає твердо стати на ноги – батьків, бібліотекарів, вихователів, вчителів, волонтерів.
Саме заради здійснення всіх дитячих мрій та сподівань, заради їхнього щастя дорослі готові долати всі труднощі і перешкоди.
Сьогодні це свято набуває особливого значення, адже на превеликий жаль, в Україні є діти, яким бракує тепла, дружнього спілкування з однолітками, справжнього дитинства і мирного неба над головою.
Саме в цей день Херсонська обласна бібліотека для дітей імені Дніпрової Чайки створила для херсонських дітей свято – особливу атмосферу, де кожний присутній відчув себе у центрі уваги та усвідомив, що його розуміють, підтримують, оберігають та піклуються про нього.
Несподіваним сюрпризом для малюків, під час святкування, стала поява відомого мультяшного героя – чарівного, кумедного і хороброго Олафа, який дуже мріяв потрапити в літо. Завдяки бібліотекарям його заповітна мрія здійснилася і він із задоволенням привітав хлопчиків та дівчаток зі святом, подарувавши їм море позитивних емоцій, забавних ігор, кумедних розваг та корисних подарунків.
Також до вітально-розважальної програми долучилися і досить відома, мила, вкрай героїчна чотирилапа зірка, яку обожнюють не тільки діти, а й дорослі – Пес Патрон, і представники благодійного фонду «Вітри змін» в особі координатора Головченко Руслана, які приготували чудові, приємні презенти на згадку про зустріч.
Свято закінчилось, але спогади про нього залишаться на завжди у дитячих серцях, бо це був день радості, надії, піклування та мрій про майбутнє, яке ми створюємо для наших дітей і саме від нас залежить, чи буде це майбутнє яскравим і щасливим.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік