10 листопада 2023

Наукові відкриття від А до Я!

Кожного з нас цікавить світ навколо, а дітей - найбільше. Всесвітній день науки, який відзначається 10 листопада, це чудовий час для того, щоб відкрити для себе цікавий світ створення багатьох корисних речей, які полегшують наше життя.

Відділ для малюків Херсонської обласної бібліотеки для дітей ім. Дніпрової Чайки запропонував вихованцям 3-4 класів Херсонської загальноосвітньої школа І-ІІІ ступенів №53 переглянути калейдоскоп цікавих повідомлень у вигляді процесу дослідження та розуміння деяких предметів, що нас оточує.  

Під час заходу присутні знайшли відповіді на безліч запитань – Коли? Як? та Чому? Наприклад, чому виникла потреба у винаході кулькової ручки, чим користувалися на письмі раніше наші пращури та з якої причини льотчики першими оцінили перевагу такої письмової приналежності?

Завдяки розгляду та аналізу інших шляхів науково-технічного прогресу хлопчики та дівчатка дійшли певного висновку - завдяки роботі вчених світ постійно рухається вперед, а нові технології роблять наше життя цікавішим і привабливішим.


Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік