17 листопада 2023

Чарівними дорогами казок!

У сучасному світі, де технології та швидкий ритм життя намагаються взяти верх, казки залишаються невмирущим та надійним скарбом у вихованні та розвитку дитини. Кожна сторінка казки - це чарівна дорога, яка веде маленького читача у світ фантазій, мудрості та важливих життєвих уроків.



Чудовий та чародійний шлях в гості до казки проклала Херсонська обласна бібліотека для дітей ім. Дніпрової Чайки разом з читачами – початківцями – учнями 1–А класу НВК «Школа гуманітарної праці» ХОР. Маршрутом у магічний світ стали українські народні казки та казки зарубіжних письменників, які відомі всім з раннього дитинства.



Під час заходу відбувалися справжні дива, за допомогою яких присутні розвивали уяву, мріяли, створювали та шукали красу навколо себе. А ще, майже кожен став справжнім героєм, долаючи перешкоди та допомагаючи казковим персонажам за сюжетними лініями певних казок.

Казки - це віконце у світ пригод та відкриттів. Вони вчать дітей бачити красу у звичайних речах, прагнути до нових горизонтів, це справжній скарб, який розкривається лише для тих, хто вірить у чудесне дива.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік