14 листопада 2023

Мистецтво жити з іншими людьми

Сучасний світ - це мозаїка різних культур, переконань, ідей та способів життя. У цьому різноманітному калейдоскопі важливою цінністю є толерантність. Толерантність - це не просто слово, а стиль життя, який дає можливість жити з різними людьми у гармонії та повазі.


Напередодні Міжнародного дня толерантності молодший відділ Херсонської обласної бібліотеки для дітей ім. Дніпрової Чайки зустрівся з учнями початкових класів Херсонської загальноосвітньої  школи І-ІІІ ступенів №53 для того, щоб дослідити сутність толерантності та оволодіти мистецтвом жити разом з іншими людьми.


Завдяки тесту «Яка ти людина?», на початку зустрічі присутні з’ясували, що всі люди на світ народжуються різними: несхожими, своєрідними, унікальними, неповторними. Далі хлопчики та дівчатка ознайомилися з поняттям «толерантність», з історією появи цього дня, збирали асоціативну квітку толерантності.


Тож, таке свято і такий день, як День толерантності, вчить нас і наших дітей розуміти та поважати інших, вчить, що шлях до толерантного суспільства починається з кожного з нас, з бажання відкрито слухати, розуміти та приймати один одного незалежно від кольору шкіри, волосся, очей.




Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік