22 листопада 2023

Дім, де живуть пригоди і знання!

У серці кожної бібліотеки ховається неймовірна таємниця, і вона розкривається тільки тоді, коли маленький читач входить у цей особливий світ. Бібліотека - це не тільки сховище книг, це справжній дім друзів, які чекають своїх книголюбів і пропонують їм унікальні історії та величезне багатство знань.

«Переступити поріг», перенестись у просторі і часі та познайомитися з головною книгозбірнею для херсонських малюків забажали учні других класів Херсонської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №44.



Магічне місце, де відбуваються справжні дива, «відчинило двері» перед читачами та покликало у віртуальне турне бібліотекою, де кожен відділ – це майданчик для розвитку уяви, творчості, інтелекту та звички читати щодня.


Також подорожуючі дізналися значення таких понять як «бібліотека», «бібліотекар», «читач», одержали відомості про різновид бібліотек та повторили правила поводження з книгою, але це не межа бібліотечного простору, яка відкрилась присутнім на певний час.



Звичайно ж попереду ще дуже багато таємниць, які повинен розкрити для себе кожен читач і які має у своєму арсеналі майже кожна книгозбірня, проте саме Херсонська обласна бібліотека для дітей ім. Дніпрової Чайки - це не лише місце для читання та навчання, це арена для формування особистості, готової до викликів світу. Тут ми навчимо не лише бути читачем, а й допоможемо стати активним учасником суспільства, здатним до критичного мислення та творчого підходу до життя.


Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік