15 листопада 2023

Місто, в якому хочеться жити!

Мальовниче місто Херсон, місто, яке розташоване на живописно-високому правому березі Дніпра, місто, яке 11 листопада відзначало річницю звільнення, місто, в якому хочеться жити! Саме про це – про рідний серцю край, про важливий день для кожного херсонця, про місто – герой України, про незламних, вірних, стійких людей розповіла при черговій зустрічі малюкам Дитяча точка «Спільно» UNICEF Херсонська обласна бібліотека для дітей ім. Дніпрової Чайки.

Віртуальна краєзнавча прогулянка дала можливість присутнім «походити» вулицями центру та його проспектами, пригадати, де знаходяться визначні пам’ятки міста та історію їх створення, прослухати вірші та казки, які склали читачі бібліотеки, із збірки «Як європейці Херсонщину будували».

Такі зустрічі та бесіди з маленькими українцями – патріотами допомагають зростати їм справжніми громадянами своєї країни, залучають до пізнання історії свого народу, рідного міста та виховують пошану до воїнів, які творили і творять славу та міць України, які боронять нашу державу, її суверенітет і територіальну цілісність.


Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік