01 грудня 2023

Сильні, незламні, талановиті!

Херсонська обласна бібліотека для дітей імені Дніпрової Чайки за підтримки Департаменту реалізації гуманітарної політики Херсонської ОДА, з метою надання моральної підтримки воїнам ЗСУ та розвитку почуття патріотизму і відповідальності за майбутнє своєї держави у дітей, організувала патріотичний марафон «Захисникам України – від херсонської дитини».
Роботи приймалися з 1 жовтня по 20 листопада 2023 року і були розміщені на онлайн ресурсі Padlet, де всі бажаючі до 1 грудня могли підтримати своїми вподобайками здібних, обдарованих і талановитих дітей, які взяли участь у патріотичному марафоні.

Зроблено в Padlet
Найактивніші навчальні заклади, чиї вихованці брали участь у марафоні, відзначені дипломами: Іванівський ліцей №1 Іванівської селищної ради, Генічеського району, Херсонської області та Херсонська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №53.
В марафоні брали участь 120 учасників. Це юні українці з деокупованої й окупованої Херсонської області, що тимчасово переміщені до інших регіонів України і навіть ті, що зараз знаходяться за кордоном. За результатами онлайн голосуванні були обрані лідери глядацьких симпатій.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік