12 грудня 2023

Щоб розумним, мудрим стати – треба більше книг читати!

Знання - це ключ, що відкриває двері до безмежного світу можливостей. А чи можна отримати ці ключі у незвичайній, оригінальній формі? Чому б не зануритися у безмежний океан знань, скориставшись чарівними та дивовижними фактами, які роблять вивчення світу більш привабливішими та цікавішими? Разом з відділом для малюків Херсонської обласної бібліотеки для дітей ім. Дніпрової Чайки можливо все, бо книги - це вірні супутники і провідники до будь-яких знань.


Бібліотека цього разу запросила учнів других класів Херсонської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №44 на інфосафарі аби «вполювати» нові захоплюючі факти про навколишній світ.


Ця інтелектуальна пригода запам’яталась малюкам хитрими запитаннями, загадковими перевтіленнями, нічними спостереженнями, заплутаними слідами казкових героїв і подарувала веселий, радісний та гравливий настрій, а найголовніше – потрібні знання.


Таким чином - ця захоплююча подорож, через поки що мало відомі данні про навколишній світ, надихнула присутніх навчатися, дізнаватися та ділитися один з одним цікавинками, які нас оточують.


Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік