01 грудня 2023

Уважні та начитані

У сучасному світі ерудиція дитини стає ключовим аспектом для успішного розвитку та набуває нових вимірів та викликів. Інтерактивні технології та ресурси, доступні в онлайн-середовищі, дозволяють розвивати знання та навички не лише ефективно, але й захопливо. То як забезпечити розвиток ерудиції в умовах сучасності завдяки не тільки мережі Інтернет, а й книзі?
Відповідь на це питання шукали вихованці КЗ НВК «Школа гуманітарної праці» ХОР під час інтерактивної гри «Уважні та начитані», яку запропонувала Херсонська обласна бібліотека для дітей ім. Дніпрової Чайки.
Граючись, присутні пригадували літературних героїв та авторів відомих казок, гетьманів України, розв’язували ребуси, давали відповіді на запитання чорної скрині, розплутували логічні задачі, чим довели, що без простих книжкових знань та істин не може обійтися навіть дитина.
Маленькі ерудити продемонстрували свої знання в багатьох наукових галузях та отримали позитивні емоції та гарний настрій. Таким чином, щоб навчання стало цікавим, ефективним та сприяло розвитку знань і критичного мислення, ігри з ерудиції залишаються невід’ємною частиною дитячого виховання.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік