18 грудня 2023

Різдвяно-новорічні дива

Різдвяно-новорічні свята це час, коли весь світ занурюється в казку, а в душах людей прокидається віра у дива. Це не просто перехід від одного року до іншого, це магічний поріг, де час зупиняється, а мрії набувають особливого змісту.

Ці свята надають дітям можливість відчути чарівність, яка властива лише дитинству, коли кожна подія може перетворитися на пригоду, а кожен маленький дивовижний момент стає джерелом безкінечної радості та незабутніх вражень.

Нинішній день для малюків початкових класів Херсонської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №53 розпочався саме з новорічних пригод. На присутніх чекали: привітання від Святого Миколая, зимові загадки, ребуси, шаради та веселий, гарний настрій, який дарувала Херсонська обласна бібліотека для дітей ім. Дніпрової Чайки.

Тож, нехай наступаючі святкові дні несуть не лише радощі, але й внутрішню гармонію, віру у власні сили і знання та незабутні хвилинки радості та любові. Святкуйте, мрійте разом з нами і нехай Новий рік відкриє нові  незабутні сторінки у дитячій книзі життя кожного з вас.


Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік