17 грудня 2023

Від Миколая до Різдва - веселиться дітвора!

Для дитини кожен новий рік - це не просто звичайний, буденний оберт календаря, це справжнє чарівне диво, наповнене веселими, мрійливими очікуваннями, це час, коли навкруги все перетворюється на казку.

Саме у цю пору, коли повітря наповнилося запахом ялинки, пряників та мандаринів, Херсонська обласна бібліотека для дітей ім. Дніпрової Чайки завітала до «Читай-компанії» Дитячої точки «Спільно» UNICEF м. Херсон, аби провести у веселих активностях чергові вихідні.

У передсвятковій атмосфері малюки пригадували вірші про Новий рік, співали пісні, присвячені Різдву, бавилися у рухливі ігри та забави, а найголовніше, отримували позитивні емоції, завдяки яким  маленькі серця билися швидше від радості, а дитячі посмішки освітлювали все навколо, як святкові вогники.


Тож, час проведений разом з Херсонською обласною бібліотекою для дітей ім. Дніпрової Чайки - це не тільки час віри в дива, а й мить, коли діти вчаться дарувати радість іншим, розмірковуючи над тим, як зробити своїх рідних та друзів щасливими. З наступаючим Новим роком та Різдвом Христовим, наші любі, маленькі, майбутні читачі!

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік