28 грудня 2023

Новий рік до нас іде і веселощі несе

До Нового року залишилося лише два дні. Основні приготування до свята завершено, написані листи для Св. Миколая, в школі розпочалися зимові канікули. Залишилося лише спланувати святкування Нового року. А для цього потрібно добре знати, що це за свято, та як його святкують в інших країнах світу. І ось, сьогодні саме для вас, Херсонська обласна бібліотека для дітей імені Дніпрової Чайки підготувала серію онлайн ігор пов’язаних з зимовими святами.

І розпочнемо ми з вами з святкової вікторини «Як святкують Новий рік в різних країна світу?».

 
Молодці, ви дуже добре впоралися з завданням, а це означає що ви розумні та начитані. І щоб в цьому остаточно переконатися, ми пропонуємо вам розгадати зимовий кросворд «Новорічні загадки».
 
Зустріч Нового року завжди асоціюється з очікуванням дива. Не дарма існує думка: як зустрінеш Новий рік, таким він і буде. Тому, щоб задумане здійснилося, бажано в новорічну ніч не сидіти, позіхаючи від нудьги за святковим столом, а зустріти наступний рік гідно і весело. А для цього, потрібно підібрати цікаві новорічні ігри, наприклад «Новорічні піжмурки».
 
2024 рік асоціюється з розумною і відданою твариною, яка любить веселитися, стрибати, бігати і майже ніколи не сидить на місці. Щоб наступний рік приніс удачу, необхідно його «задобрити» веселими рухливими іграми, а також проявити розум і кмітливість з чим ви сьогодні чудово впоралися.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік