05 грудня 2023

Від Миколая до Різдва читає книжки дітвора!

Зима — це та чудова пора року, яка вміє дарувати приємні емоції та незабутні враження, адже саме в цей період ми відзначаємо найбільші й найулюбленіші свята усього світу, які пов’язані з самобутніми традиціями й звичаями.

Кількість зимових свят просто вражає. Мабуть, жоден інший сезон не може похизуватися хоча б приблизним, навіть не більшим їх числом. 
Важливе свято — це День святого Миколая. До речі, улюблене свято слухняних дітей. За легендою, яку знають усі малюки, Миколайчик відвідує в цю ніч кожну дитинку і, залежно від того, як вона себе поводила, дарує бажаний подарунок або ж різочку тому, хто виявився зовсім неслухняним. Після Дня святого Миколая усі, затамувавши подих, з нетерпінням чекають велике Різдво — день народження Христа. А потім готуються до свята Нового року. Адже це не просто особливий день, це — найбажаніше, найжаданіше, наймасштабніше гуляння. 
Очікування усіх цих свят – це особливий момент, коли дуже хочеться вірити в диво. Добре, якщо під ногами хрумтить сніжок, гірлянди висвітлюють все навколо і вас переповнює радість. Але якщо душевний стан невизначений, свята не хочеться і в чудо не віриться, то потрібно терміново створювати настрій! І тут на допомогу прийдуть книжки. За читанням можна провести багато прекрасних зимових вечорів. Саме книги допоможуть налаштуватися на святковий лад, відчути незабутню атмосферу затишку й тепла. 


Чашка какао, пухнастий плед і потішні історії з життя героїв нашої добірки книг, що  представлені на віртуальній виставці-святі, напевно зроблять вас щасливішими напередодні самого чарівного свята в році.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік