07 грудня 2023

На варті Свободи, на захисті Життя!

Вже традиційно 6 грудня в Україні відзначають День Збройних Сил - свято, яке від часу його заснування, тридцять років потому, завжди святкували з гордістю та пошаною. Відзначити це величне свято для українців зібралися сьогодні і учні молодших класів Іванівського ліцею №1 Іванівської селищної ради Херсонської області в форматі онлайн, створивши журнал побажань, разом з працівниками Херсонської обласної бібліотеки для дітей імені Дніпрової Чайки.
Учні відзначили, що Збройні Сили нашої держави - це міцний щит і разючий меч України. Мужні воїни української армії, найкращі сини і дочки українського народу, твердо тримають ворожий удар і безжально б’ють ворога, неухильно наближаючи перемогу.
Досліджуючи історію свята, діти зазначили, що особливого значення День Збройних Сил України набув від 2014 року - після початку збройної російської агресії проти українського народу та держави. Тоді оборонці нашої країни з честю виконали своє призначення, зупинивши підступного ворога на сході країни.
Воістину загальнонаціональним це свято стало після початку широкомасштабного нападу російської федерації на Україну. І ми вже вдруге відзначаємо День Збройних Сил України в умовах великої війни за державний суверенітет і незалежність, за право українського народу на вільне життя у вільній країні.
Під час інтерактивних завдань діти пригадали основний склад військ ЗСУ та їх символіку, склали гасла підтримки для наших воїнів.
Непоборні ті збройні сили, які єдині зі своїм народом! Непереможна та армія, що боронить рідну землю! Нездоланне те військо, яке б’ється за світло проти темряви, яке боронить рідну землю!

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік