06 грудня 2023

Світом Миколай мандрує і добро усім дарує!

Сьогодні, у цей чарівний грудневий ранок, усі дітки прокинулися трішки раніше, щоб зазирнути під подушку або ж у приготовані батьками чобітки, і відшукати довгоочікувані подарунки від Миколая. Хтось знайшов солодощі, хтось - нову книжечку, хтось - нову іграшку, а хтось узагалі різочку. Все залежить від того, як дитина поводила себе упродовж року і чи була вона чемною! А для вихованців 4-А і 4-Б класів Олешківського академічного ліцею "Ерудит" ранок розпочався чудовим пізнавально-пошуковим квестом “Світом Миколай мандрує і добро усім дарує!”

Упродовж заходу діти дізналися відомості про передумови свята, цікавинки про Святого Миколая, допомогли йому зібратись у дорогу та порахувати подарунки. Миколайчик перевірив знання учнів під час таких зупинок як “Логічна”, “Математична”, “Історична та “Зимові розваги”.


Під час квесту діти збирали у кожній вікторині кодове слово, з якого наприкінці заходу створили цитату - побажання від Миколая, яку він заповідав людям.
Учні проявили чудові знання, довели, що поводили упродовж року себе чемно, тож похизувались подарунками, які їм подарував Миколай на свято!
Бажаємо усім діточкам світу завжди відчувати тепло і підтримку рідних, дарувати свою увагу людям, бути чемними і гідними, як заповідав Святий Миколай і тоді вам усе в житті обов’язково вдасться! Зі святом любі читачі!

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік